Prostituata belarusă Anastasia Vaşukevici dă asigurări că are dezvăluiri legate de Trump

0 43


O prostituată belarusă – judecată marţi în Thailanda – a cerut ajutorul Washingtonului, de teamă că va fi expulzată în Rusia, în urma unor ameninţări cu dezvăluiri despre rolul Mocovei în alegerile americane, relatează AFP.

”Noi nu ne vom întoarce în Rusia, pentru că ei au deschis un nou caz judicar contra nostră”, a strigat Anastasia Vaşukevici la AFP, la sosirea la tribunal, din spatele gratiilor unei dube a poliţiei, titrează News.ro.

”Ajutaţi-ne, pentru că nu înţelegem ce nu se întâmplă”, a spus Aleksandr Kirillov, lângă ea, conducătorul grupului de “coachi sexuali” pe care l-a înfiinţat în Thailanda.

Anastasia Vaşukevici – un manechin mai cunoscut sub pseudonomul Nastia Rybka – a fost arestată la sfârşitul lui februarie împreună cu un grup de alţi nouă străini care organizau cursuri de ”formare sexuală” în staţiunea balneară Pattaya.

Acuzaţiile tinerei femei au atras atenţia, pentru că ea este o escort-girl de lux, care a frecventat elita politică rusă şi care este inculpată în Rusia pentru că l-a filmat pe Serghei Prihodko, un vicepremier rus, pe un iaht al miliardarului Oleg Deripaska.

Înregistrarea video a devenit virală după ce a fost postată de opozantul rus Aleksei Navalnîi.

Oleg Deripaska, care a avut legături cu fostul director de campanie al lui Donald Trump Paul Manafort a negat orice relaţie cu Anastasia Vaşukevici şi Aleksandr Kirillov – un ”guru al sexului” care conduce grupul de formare sexuală din Thailanda.

Iniţial, Anastasiei Vaşukevici şi celor şase colege ale ei ”instructori sexuali” li se reproşa în Thailanda că munceau fără permis de muncă, însă ele sunt nevoite de-acum să răspundă unor acuzaţii de ”prostituţie” şi privind o ”organizaţie infracţională”.

Tânăra a ţinut recent titluri în presa internaţională, după ce a publicat o înregistrare video pe Instagram în care le propune unor jurnalişti americanii să le facă dezvăluiri.

”Ei încearcă să ne bage după gratii… De aceea sunt pregătită să vă dezvălui piesele lipsă din puzzle-ul (…) cu privire la alegerile americane”, afirmă ea în această înregistrare video.

Pattaya, care se află la două ore sud de Bangkok, frecventată de numeroşi turişti ruşi, este cunoscută drept un centru al prostituţiei şi crimei organizate în Thailanda.

ONU evalua într-un raport din 2014 la 140.000 numărul prostituatelor în ţară. Numai în oraşul Pattaya erau câteva zecide mii, în pofida faptului că această activitate este ilegală.

Cu toate acestea Thailanda continuă să fie nemulţumită de faptul că este percepută ca un loc de turism sexual.

Oraşul Pattaya s-a dezvoltat ca un loc al prostituţiei, în urmă cu o jumătate de secol, când militari americani au început să vină aici pentru a uita ororile Războiului din Vietnam.https://vocea.biz/lifestyle/2018/apr/17/prostituata-belarusa-anastasia-vasukevici-da-asigurari-ca-are-dezvaluiri-legate-de-trump/

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata