Prima declarație a lui Cristian Boureanu după ce a fost condamnat. „Apreciez că cineva a citit acele probe”

0 35

Cristian Boureanu a făcut declarații după ce a aflat că a fost condamnat.

„Mulțumesc tuturor celor care au crezut ceea ce am povestit, până la aflarea dovezilor. Multe probe au ajuns la dosar după șase luni, opt luni. Respect decizia judecătoarei și apreciez că cineva a citit acele probe. M-am legitimat și decizia arată că nu există dovada că nu m-am legitimat.

Nu l-am atins pe polițist, nu i-am rupt uniforma. Uniforma a fost întreagă, pentru că nu m-am apropiat de el. Am fost acuzat pentru asta. Nu i-am prins degetul la ușă. Există filmarea.

Am spus aceste lucruri pentru că s-a încheiat procesul. Nu poți să declari altceva decât filmează telefonul”, a declarat Cristian Boureanu, potrivit Antena 3.

Cristian Boureanu a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj, de către magistrații de la Judecătoria sectorului 1, dar se menține controlul judiciar. Decizia nu este definitivă. Cristian Boureanu este acuzat că a lovit un poliţist rutier, incidentul având loc în luna iunie a anului trecut.

Andrei Ovidiu, poliţistul pe care Cristian Boureanu l-a lovit a cerut, în instanţă, 200.000 de euro daune.

Citește și: Cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Trăiește în mare lux | FOTO

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/prima-declaratie-lui-cristian-boureanu-dupa-ce-fost-condamnat-apreciez-ca-cineva-citit-acele-probe-2299946

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata