Piese catchy pentru ziua de luni

24

piese catchy

Iti place ca intr-o zi de luni sa fii cu zambetul pe buze, sa ai energie si sa poti face fata tuturor sarcinilor de lucru sau lucrurilor pe care le ai de dus la bun sfarsit azi? Daca da, stiu eu ce te-ar putea inveseli si motiva totodata. Muzica! Sa asculti piese hazlii si ritmate care sa te induca intr-o stare de bine.

Uite o serie de piese catchy care te vor prinde!

  • Wannabe – Spice Girls

Este o piesa tare de acum 8 ani de zile iar trupa de fete Spice Girls o interpreteaza atat de bine.

  • Dragostea din tei – O-Zone

Nu se poate sa lipseasca piesa noastra preferata(dar si a strainilor) de la O-Zone. Si videoclipul este destul de hazliu, asa ca ziua ta este asigurata daca vei asculta aceasta piesa.

  • Barbie Girl – Aqua

Cine nu isi aminteste de aceasta piesa super din anii ’90 inseamna ca nu stie acele piese iconice acestor ani frumosi. Este suficient sa o asculti si ziua ta va fi mai buna.

  • U Can’t Touch This – MC Hammer

Nu se poate ca aceasta piesa sa nu te prinda. Fie pentru muzica si ritmul sau, fie pentru versurile sale. Si dansul isi are rolul sau iar totul impreuna nu poate decat sa te invioreze.

  • Mambo No. 5 – Lou Bega

Cum sa nu te faca sa te simti mai bine? O piesa inconfundabila si pe ritm de trompete te va face nu numai sa iti intri in stare, ci si sa te pui pe treaba si sa dansezi. Ba chiar de ce sa nu si canti odata cu Lou Bega?

  • I Like to Move It – Real 2 Real

Stii piesa asta oricum, dar a fost si mai popularizata datorita includerii sale pe fundalul filmului de animatie Madagascar. Nu te poate face decat sa te simti bine si sa incepi sa te pui in miscare.

  • Gangman Style – PSY

Ceva un pic mai modern, dar la fel de catchy pentru o zi buna de luni. Nu numai piesa o stii si iti place, chiar daca la inceput te-ai intrebat ce e cu tarasenia asta? Ba acum stii foarte bine si miscarile celebre ale lui PSY si nu te sfiesti sa dansezi asa la petreceri.

  • #Selfie – The Chainsmokers

O piesa chiar si mai noua decat cea anterioara este Selfie. Bineinteles ca a aparut odata cu atat de popularul mod de a-ti face poze si descrie exact pitiponceala acestui lucru. E un fel de piesa ironica la adresa selfie-urilor, insa si-a castigat doza ei de popularitate.

  • The Lazy Song – Bruno Mars

Chiar daca e luni si ti se pare cea mai uncool zi din saptamana, nu este cazul sa fii lenes. Desi despre asta este piesa, te va face sa te simti tare bine si sa iti intri in starea de lucru mult mai simplu.

Sursa video: YouTube

Sursa foto: metrolyrics.com

SHARE