Pavel Stratan face dezvăluiri despre fiica sa, Cleopatra. „Și eu am fost liber să decid când am cerut-o pe soția mea”

0 20

Într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro, Pavel Stratan a afirmat că nu intenționează să o influențeze în vreun fel pe fiica sa, Cleopatra, în luarea unor decizii care îi privesc viața.

„Eu vreau ca ea să aibă noroc în viaţă, să aibă noroc cu decizia pe care o s-o ia, când va fi momentul. Eu nu mă voi implica s-o influ­enţez, pentru că şi eu am fost liber să decid atunci când am cerut-o pe soţia mea de la părinţii ei. Un lucru ştiu: că dacă ei aveau să influenţeze negativ relaţia noastră, Rodica avea să piardă foarte mult, eu aş fi avut de pierdut foarte mult şi cursul lucrurilor avea să fie altul. Eu am cel mai mare noroc pe lu­mea asta că am dat de soţia mea şi vreau să cred că şi ea a avut parte de acelaşi noroc, dând de mine”, a declarat Pavel Stratan.

„Am atât de multă încrede în Cleopa­tra, încât nu cred că am să-i interzic ceva din ceea ce ea ar considera că e normal să facă. Ştie foarte bine să echilibreze lucrurile şi ia decizii corecte, fără ca eu să-i spun ceva, ceea ce câteodată mă surprinde chiar foarte tare”, a mai spus el.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani, când hit-ul ei „Ghiță” s-a auzit inclusiv în țări că Japonia, Spania și Mexic. Artista născută în Republică Moldova deține nu mai puțin de șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/pavel-stratan-face-dezvaluiri-despre-fiica-sa-cleopatra-si-eu-fost-liber-sa-decid-cand-cerut-o-pe-sotia-mea-2343657

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata