Ofertele incredibile pe care le-a avut Denis Alibec! Impresarul jucătorului vorbește deschis despre situația atacantului

0 22

Vineri, 14 Septembrie

Impresarul Florin Lovin a vorbit despre Denis Alibec, fotbalist pe care îl are sub contract. Revenit la Astra, atacantul pe care FCSB a plătit 2 milioane de euro putea fi acum într-un campionat mult mai puternic. 

„Denis e ok, sperăm să-și revină cât mai repede și să devină jucătorul care a fost când a plecat la Steaua. La talentul pe care îl are, putea îmbrăca tricoul unor echipe mari.

Dar în viața unui fotbalist sunt tot felul de momente, trebuie să profiți la maximum de ceea ce ți se oferă. Dacă nu faci lucrul ăsta, ai căderi.

E un talent uriaș, dacă va învăța să-și cenzureze anumite lucruri cred că încă poate face performanță. Am vorbit de-a lungul timpului cu echipe din Europa despre el, cluburi din Germania și Anglia”, a zis Florin Lovin pentru ProTV.

1.000.000 €este cota lui Denis Alibec pe transfermarkt https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ofertele-incredibile-pe-care-le-a-avut-denis-alibec-impresarul-jucatorului-vorbeste-deschis-despre-situatia-atacantului-548245.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata