Oana Zăvoranu face parastas la 3 ani de la moartea mamei sale

0 35

Oana Zăvoranu face parastas la 3 ani de la moartea mamei sale. Vedeta a mărturisit că regretă certurile cu Mărioara și a decis ca pe 17 aprilie, să dea de pomană pentru femeia cu care s-a certat la cuțite în fața tuturor.

“Unul dintre angajați o să se ocupe de toate aceste lucruri. O să fie ceva restrâns, cu cei apropiați, nu o sa fie ceva festiv. Ne-am hotărât ca pe data de 17 aprilie, exact în ziua în care a murit, să îi facă pomenirea. Nu o să dăm haine de pomană, pentru că am văzut că unele persoane nu au apreciat asta atunci când Oana a mai făcut asta. Mai bine făceam o licitație, strângeam banii și îi dădeam oamenilor săraci”, a declarat, pentru Click, Alex Ashraf.

După lungi suferințe Marioara Zăvoranu a încetat din viață pe 17 aprilie 2015. Femeia a suport at o intervenție chirurgicală la începutul acestui an, rămăsese doar cu un singur rinchi și suferea de diabet, dar și de complicațiile acestuia.

Citește și

EXCLUSIV/Unul dintre artiștii cândva invidiați pentru bunăstarea sa, Adrian Sărmășan, își vinde hainele în piața de vechituriSursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/oana-zavoranu-face-parastas-la-3-ani-de-la-moartea-mamei-sale-2217610

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata