Oana Roman a fost țepuită pe litoralul românesc

0 24

„Ieri am venit la mare cu toată familia, eu, Isa, Marius şi doamna care ne mai ajută cu Isa! Ne-am luat ţeapă la cazare şi pentru că eu aveam treabă azi aici, am căutat altă cazare! Ne-a surâs soarta şi acum avem cea mai tare cazare!”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Fanii Oanei Roman au recţionat imediat și i-au pus multe întrebări, despre ce s-a întâmplat de fapt.  „Buna, de ce ai luat țeapa? Ce nu era ok? ???”, „Tot răul spre bine, relaxează-te, hai, spor si berechet!...???„, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Oana Roman.

Zilele trecute, Oana Roman a criticat-o pe Laura Cosoi, după ce aactrița a prezentat o rețetă de salată, recomandată de proaspăta mămică pe blogul personal, și despre care spune că scade riscul de malformaţii congenitale şi travaliu prematur.

Citește și

VIDEO/Ovidiu din Brașov a dus la protest ‘covrigi pentru frați’. ‘Țările devin civilizate când cetățenii se implică’Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/oana-roman-fost-tepuita-pe-litoralul-romanesc-2359636

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata