Novak Djokovic a declanșat un scandal imens și e numit trădător în Serbia! » Reacția dură a unui politician

0 32


Articol de — Theodor Jumătate Marti, 10 Iulie, 12:32

Novak Djokovic, fost lider ATP și calificat în sferturile de la Wimbledon, a fost aspru criticat în Serbia, după ce i-a felicitat pe croați pentru calificarea în semifinale Campionatului Mondial.

„Onoare, maeștrilor! Bravo! Înainte!”, a fost mesajul lui Nole pe Instagram postat pe contul lui Ivan Rakitic, unde era o fotografie cu mijlocașul Croat alături de colegul său, Luka Modric. „Mulțumim, legendă”, i-a răspuns mijlocașul Barcelonei. 

Faimosul tenisman sârb a explicat: „Fiecare persoană e diferită, pentru că e influențată de mediul în care crește și în care trăiește. Totuși, în același timp, există valori universale ale sportului pe care toți le recunoaștem”.  Numai că mulți sârbi nu au acceptat aceste cuvinte de laudă la adresa croaților. Și l-au numit trădător.

„Doar idioții pot susține Croația. Novak, nu ți-e rușine?”, a scris pe Twitter Vladimir Djukanovici, reprezentant al Partidului Sârb al Progresului.  

Croația și Anglia se vor duela miercuri, de la ora 21:00, în semifinalele Campionatului Mondial. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Intră pe Mondial2018.GSP.ro – meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time – totul AICI!https://www.gsp.ro/international/cm-2018/novak-djokovic-a-declansat-un-scandal-imens-si-e-numit-tradator-in-serbia-reactia-dura-a-unui-politician-543722.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata