Noua Mazda CX 5 2017

27

Mazda CX 5 2017

Poate ca Mazda nu este o marca la fel de celebra ca Audi, Mercedez sau Opel, dar in ceea ce priveste popularitatea printre pasionatii de masini, se numara in topul celor mai luxoase si sport masini din lume. Acum a aparut pe piata noua Mazda CX 5 2017.

Modelul acesta de automobil de la producatorul auto japonez este mult mai sport decat alte versiuni si totusi receptiv la nevoile conducatorului. Este o masina superba de condus fie pe drumurile nationale, fie in mare viteza pe autostrada. Sistemul de franare este excelent, dupa cum sustin cei care au testat-o, iar curbele sunt luate mult mai lejer cu acest model de la Mazda.

Versiunea Mazda CX 5 2017 este gandita ca o revizuire majora de catre echipa de design si de ingineri de la compania producatoare

La o prima vedere, exteriorul nu pare foarte schimbat fata de modelul initial aparut in 2012. Insa, la un ochi mai atent poti observa anumite trucuri subtile, un design elegant, linii netede si margini rotunjite.

In ceea ce priveste interiorul, noua Mazda CX 5 a sporit confortul, stylingul si materialele folosite pentru a oferi o infatisare sofisticata si demna de o masina moderna.

Si totusi, daca aspectul fizic ne place foarte mult, desi nu difera considerabil fata de alte versiuni, ceea ce atrage atentia sunt actualizarile mai putin vizibile ale masinii. Chiar daca te afli cu ea pe autostrada, iti va placea enorm faptul ca masina este foarte tacuta, ceea ce este grozav pentru multi conducatori auto.

Inginerii de la Mazda si-au luat multe masuri pentru a face ca acest model 2017 sa fie cat mai putin zgomotos. Au pus sigilii suplimentare la geamuri si usi, dar au si izolat foarte bine anumite locuri cheie ale masinii. Totul pentru a oferi o experienta cat mai agreabila de sofat cu Mazda CX 5 2017.

De asemenea, pe langa lipsa de zgomot, noua Mazda a mai primit si pufere de cauciuc care sa impiedice vibratiile de la directie si un raspuns mult mai direct si rapid al motorului.

Noul SUV de la producatorul auto japonez – Mazda CX 5 – este vazut drept un exemplu puternic si actualizat de masina pe gustul tau pentru anul 2017. Pretul pentru modelul Sport este de 24,985 $, pentru modelul Touring este de 26,855 $ iar pentru Grand Touring este de 30,355 $.

Sursa foto: paultan.org

Sursa video: YouTube CarAdvice

SHARE