Momente terifiante în Brașov! Un poloist de la Corona s-ar fi sinucis la 17 ani cu pușca tatălui său

0 8


Articol de — Iulian Cuibar Joi, 08 Noiembrie, 08:50

Un tânăr și-a pus capăt zilelor, miercuri seară, în cartierul brașovean Stupini, folosind o pușcă de vânătoare a tatălui său.

Din primele informații, ar fi vorba de un component al echipei de polo juniori a clubului Corona Brașov, Bogdan Barbu, în vârstă de 17 ani.

„În jurul orei 17.00, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani din cartierul Stupini s-a împușcat mortal în zona capului cu o armă de vânătoare a tătălui său.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului pentru a demara cercetările specifice a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin împușcare în zona capului. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei. S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului”, a spus Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.https://www.gsp.ro/sporturi/altele/momente-terifiante-in-brasov-un-poloist-de-la-corona-s-ar-fi-sinucis-la-17-ani-cu-pusca-tatalui-sau-552588.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata