Momente de panică la înmormântarea lui Cristian Țopescu

0 33

Cristian Țopescu  a fost înmormântat vineri, cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea Militar din București.  Fostul comentator sportiv a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară.

 Joi, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Cristian Țopescu a fost depus la Studioul 2 al TVR, unde zeci de persoane, de la sportivi, la oameni obișnuiți, au venit pentru a-și lua rămas bun de la renumitul comentator sportiv. Printre personalitățile care au venit să își ia adio de la Cristian Țopescu se numără -au numărat Cristian Gaţu, Ştefan Birtalan, Doina Melinte, Octavian Belu, Mariana Bitang, Radu Voinea, Constantina Diţă, Marius Urzică, Ovidiu Ioaniţoaia, Dumitru Graur, Mitică Popescu, Crenguţa Hariton.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/momente-de-panica-la-inmormantarea-lui-cristian-topescu-2259467

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata