Mihai Morar, după ce Simona Halep a devenit campioană la Roland Garros. “Ești singurul motiv pentru care azi românii ar trebui să iasă în stradă”

0 38


 

“Lacrimi de bucurie. Nu am mai trăit această fericire de la nopțile albe ale Generației de Aur. Onorat că am putut fi contemporan cu Steaua ‘86, tricolorii lui Hagi și, acum, Simona Halep.

E doar meritul tău, Simona! Iar noi, românii, ar trebui să învățăm ceva din lecția ta. Nu există victorie fără muncă imensă și sacrificiu!

La 100 de ani de România, dragă Simona, ești singurul motiv pentru care azi românii ar trebui să iasă în stradă.

Respect!

Cu dragoste și recunoștință, un român. ???”, a notat Mihai Morar în mediul online imediat după victoria Simonei Halep de la Turneul de la Roland Garros.

Simona Halep, numărul 1 mondial în tenisul feminin, a câștigat sâmbătă, 9 iunie 2018, turneul de mare șlem de la Roland Garros.

În finală, Simona Halep a învins-o în trei seturi pe jucătoare americană de tenis Sloane Stephens, în vârstă de 25 de ani. Sloane Stephens spunea că ea se va afla în avantaj în meciul pe care îl va disputa cu Simona Halep: “Niciun avantaj pentru Halep pentru că eu am un titlu, iar ea nu are niciunul”.

Citește și: CAMERA ASCUNSĂ/Pregătiri în ”fieful” lui Liviu Dragnea pentru mitingul împotriva abuzurilor. Primar: ”În strofele imnului ne regăsim şi ăia care suntem ascultaţi, şi ăia care ascultă”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/mihai-morar-dupa-ce-simona-halep-devenit-campioana-la-rolland-garros-esti-singurul-motiv-pentru-care-azi-romanii-ar-trebui-sa-iasa-strada-2287520

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata