Mesajul Biancăi Drăgușanu de Înălțarea Domnului. „Nimic nu se poate face fără credință”

0 40

Potrivit credinței ortodoxe, la 40 de zile de la Învierea lui Iisus Hristos, românii sărbătoresc Înălțarea Domnului.  În această zi se înroșesc ouă, se pregătesc bucate, întocmai că la masă de Paști, iar salutul este “Hristos s-a înălțat! – Adevărat s-a înălțat!”.

În ediția de joi a emisiunii pe care o moderează la Kanal D, Bianca Drăgușanu a transmis telespectatorilor săi un mesaj despre Înălțarea Domnului, o zi de mare sărbătoare.

Partenera de viață a lui Victor Slav a spus, printre altele, că nimic nu se poate face fără credință în Dumnezeu.

 “Azi este Înălțarea Domnului, o sărbătoare mare în sufletele noastre. În zi de sărbătoare ne amintim mai mult că oricând că nimic nu se poate face fără credința, fără ajutorul lui Dumnezeu. Dumnezeu înseamnă iubire. Totul în lumea asta a început cu Dumnezeu.

Știți zicală “Cu Dumnezeu înainte”? Nu sunt vorbe în vânt. Mereu trebuie să îl punem înainte și să nu uităm să îi mulțumim. E importantă și rugăciunea, să îi cerem ajutorul, dar trebuie să îi și mulțumim pentru ce ne-a dat, pentru ceea ce suntem!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: VIDEO / Mesajul parohului Bisericii ”Dintr-o zi”, Vasile Ioana, de Înălțare: Domnul să vă dăruiască puterea să vă înălțați din noroiul păcatului în înaltul cerului

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/mesajul-biancai-dragusanu-de-inaltarea-domnului-nimic-nu-se-poate-face-fara-credinta-2258380

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata