Mesajul actriței de telenovele Joana Benedek în ziua protestului diasporei. „A venit și momentul nostru”

0 25


Actrița de telenovele Joana Benedek este alături de toți cei prezenți la protestul diasporei. Vedeta de origine română, stabilită în Mexic, a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

„Trăiască România liberă!??
Dragii mei români de pretutindeni, #Diaspora Se Alătură MameRomânia??
Astăzi a venit și momentul nostru, al românilor din diaspora, să ne alăturăm celor de acasă, care cum putem! Să ne manifestăm într-un mod totalmente pașnic, calm, educat și elegant, dar foarte ferm și hotărât împotriva nedreptăților și a corupției impresionante și galopante, protestând împotriva celor care ne conduc țara-Mamă, pe un drum nefast și inadmisibil!
#Eu Sunt România??
Din Mexic ?? sunt cu voi în suflet și cu toată dragostea mea de neam, vă spun: Prezentă!’
Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Miluiește-ne și păzește-ne pe noi, robii tăi! Amin!? Joana Benedek⭐️”, a transmis Joana Benedek în mediul online.

Citește și: VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ‘Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu’

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/mesajul-actritei-de-telenovele-joana-benedek-ziua-protestului-diasporei-venit-si-momentul-nostru-2359671

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata