Mesaj socant! O echipa de fotbal din Rusia ii ureaza „la multi ani si o viata frumoasa” unui lider al Mafiei Rusesti! – www.sport.ro

0 21Cum s-a ajuns la aceasta situatie jenanta.


FC Kamaz este o echipa ce joaca in liga a treia din Rusia. Aceasta este din orasul Naberezhnye Chelny si recent a postat un mesaj socant pe pagina oficiala a clubului.


Rusii ii ureaza numai de bine lui Eduard Yugrin, cel care implineste 50 de ani si care este presedintele clubului veteranilor, si care a bifat 180 de partide in tricoul clubului in tinerete. Pana aici nimic anormal, insa Yugrin este un fost lider din Mafia Ruseasca, ce a stat dupa gratii timp de 13 ani pentru crima.


Rusul si-a inceput activitatea mafiota in anii 90, iar in 2001 a fost exclus pe viata din fotbal dupa ce a batu tun arbitru pe stadion, de fata cu toata lumea. La putin timp, rusul a fost bagat dupa gratii, primind o sentinta de 20 de ani pentru crima!


Yugrin a facut parte dintr-o temuta retea interlopa ce controla orasul Naberezhnye Chelny in anii 90. Acestia strangeau peste 1 milion de ruble pe an din taxe de protectie si au ucis in jur de 30 de persoane! Yugrin a fost bagat la inchisoare, iar 3 ani mai tarziu intreaga retea a fost dizolvata!


In 2014, acesta a iesit din inchisoare si s-a facut presedinte al veteranilor la FC Kamaz.

https://www.sport.ro/virale/mesaj-socant-o-echipa-de-fotbal-din-rusia-ii-ureaza-la-multi-ani-si-o-viata-frumoasa-unui-lider-al-mafiei.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata