Marcel Toader și-a încercat norocul la Chefi la cuțite. Friptura a fost atât de crudă că chefii au gătit-o la arzător

0 34

Marcel Toader s-a lăudat mai mereu cu calitățile sale de bucătar. Convins că are ce demonstra din punct de vedere culinar, omul de afaceri și-a încercat norocul la show-ul Chefi la cuțite, de la Antena 1.

El a gătit friptură cu piure de cartofi cu ceapă. Din păcate pentru el, preparatul său nu s-a bucurat de succes. Friptura a fost atât de curdă că chef Florin Dumitrescu a prăjit-o cu un arzător. la fel a făcut și chef Sorin Bontea.

Marcel Toader a primit totuși un cuțit de la chef Cătălin Scărlătescu.

Când au văzut cine a gătit, cei trei chefi l-au luat la întrebări pe Marcel Toader, inclusiv despre căsătoriile sale.

“Eu vreau să-mi spui ceva. De câte ori ai fost căsătorit?”, l-a întrebat chef Cătălin Scărlătescu.

“De șase ori am fost căsătorit oficial. Da. Să vă explic care a fost situația. Eu de mic am început să joc, am jucat în echipa națională de rugby junior. Până la 35 de ani am stat numai cu bagajele în spate și prin hoteluri. Auzeam colegii că mergeau acasă de Paște, de Crăciun, iar eu eram într-o cameră de cămin la Steaua și priveam cum ceilalți vorbeau cum este în familie și așa mai departe. Mi-am dorit foarte mult o familie.

Prima mea soție a fost o jucătoare de volei. A doua căsătorie a fost cu mama băiatului meu. A treia a fost Anamaria Ferentz, cântăreață de muzică pop. A patra, o domnișoară la 22 de ani, atât avea la vremea respectivă. O femeie foarte frumoasă, foarte inteligentă. După care a urmat Gabriela Cristea, a cincea, și cântăreața de muzică populară Maria Constantin, a șasea“, a declarat Marcel Toader la emisiune.

Citește și: GALERIE FOTO/Povestea unui altfel de sat. Giulia de Dolhasca, locul unde romii ursari trăiesc ca acum 100 de ani

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/marcel-toader-si-incercat-norocul-la-chefi-la-cutite-friptura-fost-atat-de-cruda-ca-chefii-au-gatit-o-la-arzator-foto-2256554

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata