Maestrul Petre Geambașu crește câini din rasa Shar Pei

0 8


Dincolo de luminile scenei, Petre Geambașu duce o viață liniștită la Săftica, unde a cumpărat, în urmă cu ani buni, o proprietate generoasă.

Privat de prezența nepotului său, din pricina conflictului lung și zgomotos cu propriul băiat, Călin Geambașu, maestrul se relaxează și se îngrijește de cei patru Shar Pei ai săi: Mara (mama) și puii ei, care au împlinit în vară doi ani, Bonny, Nolly și Masha. Cei patru împart nu o cușcă, ci un garaj de circa 30 metri pătrați și se hârjonesc într-o curte imensă, plină cu verdeață!

 

 

Artistul este însoțit de  patrupedele sale chiar și la repetiții. Câinii asistă fără să fie gălăgioși, spre satisfacția veteranului artist, care tocmai a împlinit 75 de ani, dar și a colegilor săi de formație.

În lipsa nepotului, Petre Geambașu crește câini din rasa Shar Pei. Sunt printre cele mai dragi ființe din viața mea’

Sunt printre cele mai dragi ființe din viața mea‘, spune Petre Geambașu, sigurul artist român cu sute de concerte în întreaga lume, în anii comunismului, dar și după, prin legendara sa trupă  din anii 70 Star 2000, ulterior devenită orchestra ce-i poată numele.

Cei patru Shar Pei fac multe năzdrăvănii, dar stăpânul le iartă orice. Chiar și faptul că îi rod, amestecă și desperechează pantofii, de ajunge să iasă pe stradă încălțat ca adolescenții, cu un pantof de-un fel și unul de alt fel. Am mulți pantofi desperecheați. Am ajuns să plec pe stradă cu unul negru și unul maro. Însă cu adevărat sunt îngrijorat că vine iarna și există șanse să plec pe stradă încălțat doar cu o gheată într-un picior și un ciorap în celălalt’, se amuză muzicianul, care formează de zeci de ani un cuplu cu Cristina, soția lui, iar pe scenă, cu Doina Spătaru, solista a cărei voce a făcut cunoscută una dintre cele mai ascultate melodii de muzică ușoară – De-ar fi să vii’.

Petre Geambașu pare că nu găsească o cale de împăcare cu fiul său, Călin, care tocmai a împlinit 42 de ani și și-a aniversat ziua o dată cu aceea a băiatului său de 10 ani, David.

CITESTE SI:

FOTO/ El este recuziterul care l-a resuscitat pe Busu și i-a salvat viața! „L-am întors, fiindcă dânsul căzuse cu faţa în jos, şi am început masajul cardiac’

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/etre-geambasu-creste-caini-din-rasa-shar-pei-2448334

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata