„Mă uitam la legendele clubului ca la icoane, dar am văzut că afară-i vopsit gardul și înăuntru-i leopardul” » Ce carte îi recomandă lui Nistor

0 15

Miercuri, 10 Octombrie

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a fost invitat azi la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre cele mai importante probleme ale echipei. 

La finalul emisiunii, David a participat la sesiunea de Q&A la care participă fiecare invitat al emisiunii. A rezultat un dialog spumos cu președintele dinamovist, care a făcut numeroase dezvăluiri inedite.

„E amuzant că la Dinamo, deși am investit multă încredere și timp în relația cu unii oameni, pe care îi respectam foarte mult, mi-am dat seama la final că «afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul.» Unii oameni mi se păreau niște icoane, care pot rezolva orice situații de criză. Nu e așa, sunt habarniști”, a spus Alexandru David. 

Tot în cadrul sesiunii de Q&A, vezi ce carte i-ar recomanda David lui Dan Nistor, cine e cel mai profesionist antrenor cu care a lucrat și cum a răspuns la întrebarea „Câte Ghete de Aur” au câștigat jucătorii lui Dinamo”.

Vezi și:  GSP LIVE // VIDEO Contestatarii lui Negoiță, „executați” în direct: „Toată lumea se desumflă și dispare când e vorba de bani”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gsp-live-video-q-a-cu-presedintele-lui-dinamo-ma-uitam-la-legendele-clubului-ca-la-icoane-dar-am-vazut-ca-afara-i-vopsit-gardul-si-inauntru-i-leopardul-ce-carte-ii-recomanda-lui-nistor-550275.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata