Lora vine la „Interviurile Libertatea” ]ncepând cu ora 12:00/ VIDEO

0 4


Începând cu ora 12:00, Lora va intra în direct cu cititorii Libertatea, atât prin intermediului site-ului www.libertatea.ro, paginii de Facebook Libertatea sau canalul de YouTube pentru a ne povesti cum încheie acest an. Pentru artistă 2018, a fost unul extrem de productiv din punct de vedere profesional, poate mult prea productiv încât nu i-a lăsat destul timp și pentru viața personală.

Lora vine la „Interviurile Libertatea” să ne povestească și despre planurile ei de nuntă

Interpreta și iubitul ei s-au logodit în biserică. Lora şi Ionuţ Ghenu au avut parte de o ceremonie restrânsă şi intimă. „Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină”, spunea Lora în urmă cu nici o lună.

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/lora-vine-la-interviurile-libertatea-pentru-ne-arata-cea-mai-noua-piesa-dar-si-pentru-vorbi-despre-casatoria-cu-ionut-ghenu-2447606

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata