Liviu Vârciu a amânat filmările unei noi producții a Antenei 1

0 35

De câteva zile, căpitanii” Liviu Vârciu și nea Marin, dar și patru vedete – Sânziana Buruiană, Minodora, Pepe și Romică Țociu -, au fost ”detașați” pe Litoral, la Mangalia, pentru realizarea primului episod al unei noii ediții a show-ului care în timp  i s-a spus fie ”Serviți, vă rog!”, fie ”Poftiți de vă iubiți!”, fie ”Poftiți la muncă!”.

Noua emisiune de divertisment cu Vârciu și nea Marin nu are încă un nume

În mod normal, conform planificărilor producătorilor, weekend-ul ar fi trebuit să fie unul plin, în care echipa urma să filmeze din greu noile aventuri ale vedetelor puse la muncă de nea Marin, ”stăpânul nuielei”. Numai că, fericitul eveniment din viața lui Liviu Vârciu și al iubitei sale, Anda Călin care se va consuma la sfârșitul acestei săptămâni i-a făcut pe producătorii show-ului să ia decizia de a opri filmările acestui prim episod el emisiunii de divertisment la al cărei nume realizatorii încă se mai gândesc.

De la filmare, la petrecerea de botez a micuței Anastasia

”Am tras tare în zilele care au trecut ca să fim la zi cu filmările. În weekend nu se mai muncește, nu se mai toarnă nici o secundă. Liviu își botează fetița motiv pentru care e învoit de la serviciu. Toată lumea pleacă acasă (n.r. la București) pentru petrecerea fetiei lui, Anastasia. După bairam, ne întoarcem la Mangalia și ne reapucăm de treabă. Filmările vor fi oprite doar în weekend”, ne-au dezvăluit surse din Antena 1, post care va difuza în curând o nouă ediție a acestui show.

Sâmbătă, Anda Călin și Liviu Vârciu vor organiza, la București, petrecerea de botez a fetiței lor, Anastasia.

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/liviu-varciu-amanat-filmarile-unei-noi-productii-antenei-1-2257923

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata