LITUANIA – ROMANIA | „Gurita a fost cel mai bun om al meciului!” Reactia lui Viorel Moldovan dupa victoria nationalei: „E important sa ai noroc cand esti antrenor!” – www.sport.ro

0 10LITUANIA – ROMANIA 1-2 | Tricolorii au obtinut victoria in minutele de final


Romania a castigat primul meci din Nations League la Vilnius. Echipa lui Contra a reusit sa obtina victoria in minutul 4 al prelungirilor dupa ce Lituania egalase in minutul 90.


Viorel Moldovan, fost secund al lui Christoph Daum, a subliniat faptul ca Romania a obtinut succesul cu un foarte mare noroc si l-a desemnat pe Cosmin Contra drept omul meciului.


„Cel mai bun din acest meci a fost ‘Gurita’ (n.red. Cosmin Contra). Este omul norocului pana la urma. E important sa ai si noroc atunci cand esti antrenor. Ai nevoie in anumite momente. In ultimele 5 minute sa reusesti sa castigi, este un lucru foarte bun”, a declarat Viorel Moldovan pentru DigiSport.


Pentru Romania, urmeaza meciul cu Serbia de pe Arena Nationala, partida ce se va disputa duminica, ora 16:00, in direct la ProTV. O victorie ar duce nationala pe primul loc in grupa.


Cum arata clasamentul:


1. Serbia 7p

2. Romania 5p

3. Muntenegru 4p

4. Lituania 0p

https://www.sport.ro/nationala/lituania-romania-gurita-a-fost-cel-mai-bun-om-al-meciului-reactia-lui-viorel-moldovan-dupa-victoria-nationalei.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata