Lili Sandu si What’s Up la Exatlon România. Ce au declarat cei doi despre competiția în care vor intra

0 18


Cântăreață, actriță, om de televiziune, Lili Sandu este, la 39 de ani, una dintre cele mai carismatice vedete feminine din România. A avut numeroase apariții în cadrul unor importante show-uri de televiziune, s-a bucurat de succes și în muzică și a jucat în seriale. Este foarte activă pe blogul său, unde se regăsește preocuparea ei constantă pentru nutriție corectă și viață sănătoasă. Este pasionată de sport și nu întâmplător se numără și ea printre fanii primului sezon Exatlon.

„M-am gândit serios când am primit propunerea pentru a participă la Exatlon. Asta pentru că știu cât de important este să poți face față din punct de vedere fizic în acest concurs. Nu am făcut sport de performanță, dar a contat mult în decizia mea faptul că am practicat kickboxing, pilates, jogging pentru sănătate și pentru a mă menține în formă. Mă aventurez în această competiție și pentru că am convingerea că fiecare dintre noi își poate depăși limitele, poate ieși din zona de confort și se poate surprinde pe sine. Am urmărit primul sezon Exatlon și am realizat că e mai mult decât o competiție sportivă. Exatlon înseamnă o stare a minții, o depășire a barierelor psihologice și o dovadă de curaj. Așadar, plec la acest drum cu bucuria că voi avea șansa să concurez alături de minunați sportivi medaliați, de la care, cu modestie, voi avea de învățat’, spune Lili Sandu.

Pentru Whats Up, participarea la Exatlon va marca o nouă etapă importantă a vieții sale și o experiență la intensitate maximă. Producător de muzică, compozitor și cântăreț, Whats UP s-a remarcat prin talent, atitudinea sa firească, spiritul jovial, autoironie. Hituri precum „K la meteo’, „Taxi’, „Bine’ sunt doar câteva din piesele sale care s-au bucurat de succes. A trecut recent printr-o schimbare radicală, o nouă abordare „pe viață’. A slăbit, prin sport și alimentație, 25 de kilograme într-un an, și pentru că se simte într-o formă de zile mari, a spus Da provocării de a intra într-o competiție reală cu sine însuși, în primul rând.

„Atunci când m-am gândit să îmi schimb stilul de viață nu mă așteptăm să reușesc să slăbesc atât de repede și atât de mult. Asta m-a făcut să îmi amintesc că sunt foarte ambițios și că îmi place să suprind și să mă autodepășesc. Toată copilăria am făcut sport, baschet, handbal, polo, însă niciodată n-am putut să transform în profesie aceste pasiuni pentru că niciuna nu a depășit dragostea mea pentru muzică. Sunt conștient că va foarte greu, dar sunt un bun autodidact și o să învăț din propriile mele greșeli. Oamenii mă cunosc din videoclipuri și concerte, acum mă vor cunoaște în totalitate’, a declarat artistul.

Lili Sandu și Whats UP se alătură astfel campioanei olimpice la gimnastică Silvia Stroescu și lui Mirel Drăgan, multiplu campion mondial la Kempo, ei fiind și primii patru componenți ai echipei Faimoșilor. Exatlon va începe în toamnă, la Kanal D.

Citește și: Mihai Șora, despre violențele din Piața Victoriei. „Sunt voci care încearcă să bagatelizeze acțiunea represivă din 10 august’

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/lili-sandu-si-whats-la-exatlon-romania-ce-au-declarat-cei-doi-despre-competitia-care-vor-intra-foto-2366542

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata