Legăturile neștiute ale Irinei Rimes cu colegii de la “Vocea României”.

0 33


Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt echipa din noul sezon. Au plecat de pe scaunele de jurați Loredana și Adi Despot

 “Cu Andra am cântat la Sala Palatului și am și compus o piesă pentru albumul ei, cu Smiley mă știam de la studio, cu Tudor urmează să am un concert la Arenele Române pe dată de 21 septembrie, About Us”, ne-a dezvăluit, într-o suflare, noua senzație a muzicii.

Irina Rimes, care a dezvăluit recent pentru Libertatea că a fost cât pe ce să avem o a patra vedetă cu numele Bănică în showbiz, după Andreea Marin ex-Bănică, cântăreața Andreea Bănică și Ștefan Bănică jr, fiindcă a chemat-o Bănică înainte să divorțeze, ne-a mai spus că, odată ce-a acceptat să ocupe scaunul de jurat, agenda ei s-a umplut ochi. Practic, filmările, concertele și orele petrecute în studio îi ocupă toate zilele, iar despre vacanță, chiar dacă-i vară, nu poate fi vorba. “Viața mea a devenit și mai aglomerată și trebuie să îmi planific și mai bine calendarul. Acum, vacanțele mele sunt în studio, practic, acolo mă eliberez și mă deconectez de tot. Voi fi plecată câteva zile din țară, dar tot cu treabă. Îmi place să călătoresc, dar momentan nu vreau să aloc timp pentru asta”, ne-a mărturisit cântăreața.

Mărturisirile emoționante ale fratelui Mădălinei Manole. “Tata o visează des. Spune că e fericită acolo, cu Șerban”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/legaturile-nestiute-ale-irinei-rimes-cu-colegii-de-la-vocea-romaniei-2328320

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata