Laura Cosoi dă sfaturi viitoarelor mămici în ceea ce privește alimentația

0 32


Aflată pe ulima sută de metri cu sarcina, Laura Cosoi se numără printre acele femei extrem de norocoase. Dat fiind faptul că a avut o sarcină destul de ușoară, Laura Cosoi dă sfaturi viitoarelor mămici, împărtășindu-le din experiențele ei.

Cu nici două luni înainte de a deveni mămică, Laura poate purta rochii mulate, tocuri înalte, suportă aglomerația și mai ales poate să testeze parfumurile tari. Așa că a decis să scoată o carte în care să le sugereze viitoarelor mămici câțiva pași pe care ea i-a urmat.

Am tolerat parfumurile de la început, n-am avut probleme cu mirosurile până acum. Bine mie îmi și plac foarte mult parfumurile și ar fi fost nasol, dar aș fi acceptat, câteva luni nu cred că e o problemă să nu te dai cu parfum. Nu mi-a fost rău și atunci nu m-au deranjat”, ne-a spus Laura, completând că este convinsă că multe lucruri se vor schimba când fetița ei va veni pe lume.

„Cu siguranță nu o să folosesc parfum ca să stea ea lipită de mine, creme și produse din astea. Nu o să folosesc pentru că nu cred că sunt sănătoase fiind ea în contact permanent cu mine. Cred că sunt parfumuri speciale pentru mămici, dar mi se pare prea brusc și prea ceva agresiv pentru un nou venit pe lume să-l supui la tot soiul de mirosuri. Acum asta simt, nu știu cum o să fie atunci”.

Laura Cosoi dă sfaturi viitoarelor mămici

Laura Cosoi dă sfaturi viitoarelor mămici în ceea ce privește alimentația

De altfel, Laura ne-a mai povestit despre motivul pentru care poate purta tocuri și rochii strâmte la evenimente. „E foarte important să nu iei în greutate la începutul sarcinii că ăla e riscul. La final începi să iei de fapt, așa că dacă începi să mănânci mult la început e clară treaba. O să lansez un serial de rețete pentru viitoarele mămici, pentru o sarcină zen și voi împărtăși cumva regimul meu cu mămicile”, a mai povestit Cosoi, mărturisindu-ne în același timp că sfaturile ei sunt legate mai mult de zona culinară și că le sfătuiește pe viitoarele mămici să consulte un medic dacă vor să facă sport în timpul sarcinii.

Laura recomandă yoga și exercițiile de respirație, mai ales celor care vor să nască natural, așa cum este și cazul ei. „Mă axez în serialul respectiv pe food, pe tot ce înseamnă culinar. Pe de altă parte evident că este foarte important să faci și mișcare dacă doctorul te lasă, dar nu cred în sportul ăla pe care îl făceai înainte. Mie mi se pare greu. Eu acum nu mai pot să fac nu știu ce sport. Mă simt grea cu totul. Fac yoga, merg pe bandă, urc scările, exerciții de respirație, lucrez la lucrurile astea mai ales că-mi doresc să nasc natural”, a mai completat actrița.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/Eugenia Șerban consideră că a avut de suferit pentru că a jucat în telenovele. ”Am fost catalogați nu prea frumos”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/video-exclusiv-laura-cosoi-da-sfaturi-viitoarelor-mamici-lansez-un-serial-de-retete-pentru-o-sarcina-zen-2250374

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata