Karmen revine cu single-ul “Lock My Hips” featuring Krishane

0 36


Dans, energie, cadre cool, mașină de pompieri, dansatoare sexy, doi artiști tineri și talentați, sound fresh ar fi cuvintele care exprimă cel mai recent single și videoclip lansate de Karmen – “Lock My Hips”. Piesa este în colaborare cu Krishane, artist și songwriter din Anglia, prima colaborare cu un artist internațional a acesteia.

“Lock My Hips” a fost compusă și produsă de Krishane, Vlad Lucan și Achi (cu care Karmen a și colaborat pentru “Viciul meu”),  versurile scrise de Krishane. Aceasta piesă este rezultatul a două sesiuni de compoziție care au avut loc la Londra. “Am avut o sesiune la Londra anul trecut și a apărut această piesă și îi mulțumesc lui Krishane că a acceptat să colaboreze cu mine. Îmi place vibe-ul piesei, este young, exprimă încredere, putere, energie”, a spus Karmen.

“Mi-a plăcut de Karmen de la început, este o artistă talentată. Lucrând la această piesă, am simțit că împreună, vom putea reda energia, edgy vibes. Plus că este prima colaborare româno-jamaicană. J”, a declarat Krishane.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Daragiu, care a colaborat de-a lungul vremii cu INNA, Nicoleta Nucă, Delia, Carla’s Dreams etc.

“M-am simțit super bine la filmări, Karmen e fun, plus că sunt pentru prima dată în România, altă cultură, e o experiență nouă pentru mine. Scena mea preferată, dar și a lui Karmen din acest videoclip este cea cu mașina de pompieri, ne simțeam super încrezători stând sus pe ea, la înălțime”, a spus Krishane.

“Este întotdeauna o plăcere să lucrez cu oameni talentați, mulțumesc, Krishane, Bogdan Daragiu, regizorul acestui videoclip, Vlad Lucan, producătorul piesei, Global Records și ATOM. Sper să vă placă acest videoclip și piesa”, a adăugat și Karmen.

Cine este Krishane

Krishane este un tânăr artist din Jamaica, fiul veteranului reaggae Barrington Levy, influențat de-a lungul anilor de artiști precum Sanchez, Garnett  Silk, Taurus  Riley,  Celine  Dion,  Kenny  Rogers, Pharrell  Williams,  Michael  Jackson și  Usher.

Krishane este și un talentat compozitor, piesa cu cel mai mare succes la care a participat este “Not Letting Go” – Tinie Tempah și Jess Glynne (locul 1 în Anglia) și “Mamacita” feat. Wizkid. A mai lucrat și pentru Omi, Lunch Money Lewis.

Citește și

Primul film românesc cu o poveste de dragoste lesbiană. O producție cu buget de câteva mii de euro pentru ”generația Facebook”

 

 

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/karmen-revine-cu-single-ul-lock-hips-featuring-krishane-2257238

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata