Juventus 1-2 // VIDEO „Ronaldo da Vinci”, despre cel mai frumos gol la Juve: „Nu-mi aduc aminte exact, trebuie să revăd faza. Dar am fost sigur că voi înscrie în momentul șutului”

0 6

Articol de — Theodor Jumătate Duminica, 28 Octombrie, 11:49

Massimiliano Allegri, antrenorul campioanei, e încântat: „Asta ar trebui să vadă copiii la școlile de fotbal. E dovada că practica depășește teoria”

După transferul lui Ronaldo la Juventus, Pep Guardiola remarca: „Pierzându-l pe Cristiano, Real a rămas fără 50-60 de goluri. Și el nu e decisiv doar la finalizare, ci și ca om de echipă”. Nu greșea cu nimic. Madridul suferă, iar Juventus profită de calitățile ieșite din comun ale portughezului.

Folha seca de la 25 de metri: „Ohhh!”

La Empoli, CR7 a întors scorul, cu a doua „dublă” bianconera și cu cel mai frumos gol reușit până acum în Serie A. O execuție superbă de la 25 de metri, mingea șutată în diagonală oprindu-se sub transversală, aproape de vinclu. A fost momentul în care s-a auzit un „Ohhh!” pe stadionul „Castellani”, povestește reporterul Gazzettei dello Sport.

Întrebat de reușita sa, „Ronaldo da Vinci”, cum îl numește Corriere della Sera”, i-a surprins pe ziariști: „Nu-mi aduc aminte exact, trebuie să revăd faza”. Dar le-a zis ce a simțit: „Am fost sigur că voi înscrie în momentul șutului”.

„Calități balistice extraordinare”

Massimiliano Allegri e impresionat de Cristiano. Și e fericit că lusitanul joacă în Italia. „Asta ar trebui să vadă copiii noștri la școlile de fotbal. E dovada că practica depășește teoria”. Golul? „El are aceste calități balistice extraordinare. E un gol cum rar se vede”.

„Cuvintele nu mai folosesc la nimic. Îmbrățișările noastre spun totul. Ronaldo a înscris un gol de mare campion în cel mai dificil moment. E un exemplu”
Daniele Rugani, apărător Juventus

„Cristiano spațial. Un gest tehnic de o frumusețe extraordinară. Nu e un novice în materie de capodopere. Ar putea preda la Harvard alături de Bonucci și Chiellini”
Gazzetta dello Sport, jurnal italian

7
goluri și 5 assisturi are Cristiano Ronaldo la Juventus în 10 meciuri de Serie A

117.000.000 €a plătit Juventus pentru a-l cumpăra pe CR7 de la Real Madrid

Vezi și: VIDEO Ce bombă a lui Ronaldo! Starul lusitan a salvat-o pe Juventus în deplasarea de la Empolihttps://www.gsp.ro/international/campionate/empoli-juventus-1-2-video-ronaldo-da-vinci-despre-cel-mai-frumos-gol-la-juve-nu-mi-aduc-aminte-exact-trebuie-sa-revad-faza-dar-am-fost-sigur-ca-voi-inscrie-in-momentul-sutului-551766.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata