Jorge a ajuns cu băiețelul la urgențe. „Suntem atenți să nu recidiveze”

0 23


„De pe la 1:00 noaptea David a început să dea afară până pe la 4:00, când am mers la urgenţe. Am dat de o super doctoriţă. Ne-a dat un tratament, care a funcţionat, într-o jumătate de oră şi-a revenit. Nu este vorba de insolaţie.

Ieri a mâncat mămăliguţă cu brânză şi smântână şi a făcut o indigestie urâtă.

Acum e bine, e foarte mârâit şi iritat că nu a dormit şi este obosit. Acum suntem atenţi să nu recidiveze”, a declarat Jorge la emisiunea „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Și de parcă problemele de sănătate ale fiului său nu erau de ajuns, Jorge a dezvăluit că și soția sa a trecut printr-o situație neplăcută, după ce i-a fost furat telefonul la mare.

„Când eram cu toţii în Vamă soţia mea şi-a pierdut telefonul, de fapt cred că i-a fost furat şi am stat până pe la 6 şi ceva cu poliţia cu declaraţii”, a precizat Jorge.

Jorge a fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fiică, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona, împreună cu care are un băiețel, David.

Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult’

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/jorge-ajuns-cu-baietelul-la-urgente-suntem-atenti-sa-nu-recidiveze-2368754

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata