Iuliana Tudor, după moartea lui Cristian Țopescu. „Îmi vor lipsi mult convorbirile cu dumneavoastră”

0 38


Iuliana Tudor are amintiri de suflet cu renumitul comentator sportiv Cristian Țopescu.

Dispariția acestuia a îndurerat-o pe vedeta de la Televiziunea Națională. Aceasta a transmis un mesaj, pe contul său de socializare, în care vorbește despre cel care a fost Cristian Țopescu.

“Domnule Topescu,
 
 …domn, așa cum ați fost toată viaaă, așa cum m-am adresat dumneavoastră întotdeauna, deși mereu mă invitați să vă spun pe nume.
 Ați plecat… e gol tare în urmă… pentru familie, pentru breaslă, pentru toți românii. Am pierdut cu toții un Om bun și un Profesionist rarisim! Pentru că așa ați fost!
 Am pierdut cu toții pe cel mai apropiat comentator, care ne-a adus în case prin comentarii excepționale marile bucurii ale sportului românesc! Pentru că așa ați fost!
 
 Am pierdut cu toții, noi colegii din TVR un reper. Ați iubit Televiziunea Română și ne-ați iubit pe noi toți, așa cum o poate face doar cel care înțelege rostul și esența acestui loc. Aveați un cult pentru “cea mai frumoasă meserie din lume” cum îmi spuneați, făcută la postul public. V-amintiți? Eram la parterul blocului turn și mi-ați spus:”cine are vocație pentru meseria făcută la postul public de televiziune, are șansa de a face artă aici”.
 
 Îmi vor lipsi mult convorbirile cu dvs… telefonul primit în fiecare an de ziua mea… mi se părea fantastic și atât de onorant că în fiecare an, dvs, marele Cristian Țopescu găseați un răgaz pentru a mă suna și a-mi spune”La mulți ani”… și ce mult vă bucura să vă povestesc despre “tizul” dumneavoastră, cum vă plăcea să-i spuneți fiului meu care poartă și numele Cristian. Ne veți lipsi!!!
 
 Să ăa fie…liniște și lumină!
 Rămas bun!”, a scris Iuliana Tudor.

Comentatorul sportiv Cristian Țopescu a încetat din viață în data de 15 mai 2018. Acesta avea 81 de ani. Jurnalistul fusese internat de urgență la Spitalul Elias din Capitală. Cauza decesului lui Cristian Țopescu a fost un stop cardirespirator.

Citește și: Cum a fost interzis Cristian Țopescu de Elena Ceaușescu. Timp de șapte ani a stat departe de televiziune

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/iuliana-tudor-dupa-moartea-lui-cristian-topescu-imi-vor-lipsi-mult-convorbirile-cu-dumneavoastra-2256205

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata