Irinel Columbeanu și-a scos noua iubită în lume, la petrecerea VIVA 2018

0 37


După despărțirea de Monica, la brațul căreia își făcea apariția mai pe la toate evenimentele mondene ale Capitalei, Irinel Columbeanu a devenit mai retras și, mai ales de când Irina a mai crescut, preferă să nu mai iasă des și să petreacă, în schimb, timp prețios cu fiica lui.

Irinel Columbeanu a venit însoțit de noua lui iubită, Oana Cojocaru

Totuși, Irinel Columbeanu a acceptat invitația VIVA! de a serba alături de echipă (și de cei 1000 de invitați) cei 19 ani de existență a revistei. Asta poate și pentru că, de curând, în viața lui a apărut o tânără care l-a scos din amorțire. Este vorba despre Oana Cojocaru, fotomodel,  studentă la Universitatea Hyperion, la Ştiinţe Economice. Pe 11 mai 2018 a împlinit 21 de ani. Și, asemeni Monicăi, predecesoarea ei, Oana este mai înaltă cu un cap decât noul ei iubit.

Este pentru prima oară când Irinel și Oana se afișează în public , semn că relația a devenit una – dacă nu neapărat prea serioasă, în orice caz asumată. Cei doi au stat numai împreună pe parcursul întregii seri.

CITEȘTE ȘI

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/irinel-columbeanu-incantat-de-cocktaiuri-si-de-o-bruneta-la-petrecerea-viva-2018-2268039

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata