Irina Rimes evită petrecerile și persoanele necunoscute. «Sunt pic antisocială»

0 3


Artistă care a avut o ascensiune rapidă în carieră, Irina Rimes explică motivele pentru care preferă studioul de înregistrări în locul distracțiilor.

Irina Rimes a devenit cunoscută după ce a bifat finala la show-ul Fabrica de staruri’, din Republica Moldova. Avea pe atunci doar 20 de ani și nici nu visa să ajungă așa departe. A dat lovitura cu piesa Visele’ și a ajuns să compună, nu doar să cânte, chiar pentru artiști autohtoni extrem de populari, precum Andra, Inna sau Antonia.

La mine, drumul către succes a fost unul scurt. A durat doar doi ani, alții fac mai mult. Mi-am dorit să ajung aici, dar nu mi-am imaginat. Am avut o ascensiune rapidă și pentru că am muncit și am întâlnit oameni potriviți, care au avut încredere în mine, m-au ajutat, m-au susținut. Când compun o piesă îmi place să o și cânt. La mine merg mână în mână’, a declarat artista pentru Libertatea.

Chiar dacă a devenit celebră, artista din Moldova, care s-a acomodat destul de greu cu venirea în România, dar care în prezent este unul dintre jurații de la Vocea României’, a rămas aceeași în relațiile cu oamenii. Irina Rimes evită petrecerile și persoanele necunoscute, potrivit propriilor mărturisiri:

Sunt un pic antisocială, de obicei merg doar acolo unde știu că am prieteni, unde știu că o să mă simt bine și unde știu că am ceva interesant de văzut. Nu interacționez foarte mult cu oamenii, mie îmi place în studio să stau mai mult, să-mi fac treaba de artist’.

Își dorește copii, dar nu i-a avut în plan

Irina Rimes s-a căsătorit la 22 de ani cu Andi Bănică. De când a divorțat însă, nu-și mai face planuri să bifeze un nou mariaj. Și-ar dori copii, dar nu în viitorul apropiat.

Nu m-am gândit să mă recăsătoresc. Fiecare femeie își dorește copii, la un moment dat, probabil. Până acum tot ce mi-am dorit s-a realizat. Copiii nu au fost în plan, fiindcă sunt tânără și mai am de lucru’, ne-a mai spus aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Ultima filmare cu Ilie Balaci a fost făcută publică. Cu cine a petrecut fostul mare fotbalist, cu câteva ore înainte să moară

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/video-irina-rimes-evita-petrecerile-si-persoanele-necunoscute-sunt-pic-antisociala-2431723

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata