Irina Margareta Nistor, mărturisiri emoționante

0 15

 Într-o primă fază am zis că o să mă fac poștaș, îmi plăcea că-i aducea pensia bunicii(…) Și după aia am zis că, dacă nu intru la facultate, mă fac florăreasă’, povestește Irina Margareta Nistor în cadrul emisiunii.

O întâmplare din perioada copilăriei i-a rămas bine imprimată criticului de film. Am umblat la aragaz, ai văzut că și acum îl deschid destul de greu, și nu știu în continuare cum funcționează cuptorul. M-a prins bunica și mi-a zis: Nu am să te mai iubesc niciodată’. De atunci am făcut legătura între interdicție, între foc și afecțiune. Și am rămas cu ideea asta. Dacă îmi spune cineva nu am să te mai iubesc niciodată’, cred că e cea mai mare pedeapsă. Îmi place să țină lumea la mine și am fost răsfățată din punctul ăsta de vedere, chiar mai mult decât merit, sunt convinsă.’, a dezvăluit aceasta.

Citește și

Scandalul greșelilor din manuale a ajuns în Parlament. Șefa Editurii Didactice și Pedagogice nu vede greșeli, ci „o oarecare virgulă pierdută pe undeva”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/irina-margareta-nistor-marturisiri-emotionante-cred-ca-e-cea-mai-mare-pedeapsa-2394774

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata