Ioniță de la Clejani a dat cu piciorul la bani. „Nu totul se măsoară în zeci de mii de euro”

0 45

Ioniță de la Clejani a renunțat la câștigurile de Paște pentru a petrecere sărbătorile așa cum și-a dorit, alături de familia sa.

Ioniță de la Clejani, care este căsătorit cu Viorica de la Clejani, face adevărate show-uri alături de partenera sa de viață. Cei doi sunt chemați la numeroase evenimente, concerte și petreceri private, de unde scor bani grei.

Cu toate acestea, Ioniță de la Clejani, despre care Viorica a mărturisit că nu a vrut să se mărite cu el la început, a renunțat la căștigurile de Paște, pentru a fi alături de familie și a petrece în tihnă sărbătorile, chiar dacă a avut oferte pentru a cânta în acea perioadă.

“Oferte au fost, dar nu totul se măsoară în zeci de mii de euro”, a declarat Ioniță de la Clejani la emisiunea “Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena 1.

Citește și: VIDEO/Vera Luchiţa, femeia care și-a trăit adolescența într-un gulag, în Siberia:”Ne obișnuisem acolo, dar baștina noastră era în Basarabia, România”

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ionita-de-la-clejani-dat-cu-piciorul-la-bani-nu-totul-se-masoara-zeci-de-mii-de-euro-2211296

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata