Imagini în premieră de la Neversea 2018. Totul e șantier

0 40

Un furnicar. Camioane din care se descarcă scânduri, buldoexcavatoare care nivelează nisipul, echipe de muncitori care montează scene, kilometri de cabluri, terase la care se aranjează podelele, nervozitate maximă, zeci de oameni. Au mai rămas mai puțin de 24 de ore până când publicul va avea acces în zona de concerte și pare că nimic nu e gata. De aceea, dar mizând, desigur, și pe factorul surpriză, organizatorii vor să țină totul cât mai secret până la deschiderea porților.

Nici scena principală, cea pe care va urca Armin Van Buuren, probabil cel mai așteptat artist anunțat la festival, nu e gata. Scheletul e ridicat, încă se montează plâci de decor și luminu – despre care organizatorii au spus că vor fi spectaculoase.

Muncitorii sunt pe șantier de la primele ore ale dimineții, mulți dintre ei – potrivit declarațiilor lor – fără pauze și fără macar să mănânce. Cel mai probabil se va lucra până târziu în noapte, astfel încât să rămână cât mai puține de făcut mâine.

Nenumărați voluntari îi ajută pe organizatori să pună totul la punct. Potrivit unor informații neoficiale, este vorba despre 500 de oameni care lucrează benevol pentru reușita celui mai mare festival de la malul mării, unde sunt așteptați în acest an peste 200 de mii de oameni.

Intrarea se face pe la Portul Tomis, din Constanța, iar pe plajă vor exista trei puncte de prim ajutor, pentru a acorda îngrijori medicale, în caz de nevoie. Organizatorii au făcut publică și harta spațiului uriaș în care se va desfășura festivalul.

Programul NEVERSEA 2018 pe zile și ore, îl puteți consulta aici.

VIDEO / Reacția lui Liviu Dragnea, după ce Codul penal a fost adoptat: ”Nu vreau să plec ca prostul din această viață și funcție”

DOCUMENT/ Lista deputaților care au votat Codul penal. Minoritățile, sprijin pentru PSD-ALDE

EXCLUSIV/ Nicoleta, soția lui Gheorghe Zamfir, s-a întors pe scenă. De doi ani era în ”luna de miere”!

 

 

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/imagini-premiera-de-la-neversea-2018-totul-e-santier-se-lucreaza-la-foc-continuu-2317732

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata