Imaginea topless cu Mihaela Rădulescu care i-a dat gata pe admiratori. „Dumnezeu a fost foarte generos cu tine”

0 29


 

Mihaela Rădulescu arată foarte bine, astfel că își permite să pozeze în ipostaze care să-i scoată în evidență atuurile fizice.

Într-o fotografie pe care a publicat-o pe contul său de Instagram, vedeta de televiziune apare topless, etalându-și formele perfecte.
Ipostaza i-a cucerit pe numeroșii săi admiratori, care s-au întrecut în laude la adresa felului în care arată.

„Super poză… are acel ceva”, „Trup perfect’, „Eștiu foarte frumoasă! este superbă poza”, „Pur și simplu cea mai tare”, „de ce acoperi ce-i mai frumos?”, „Ești o sirenă minunată”, „Vis de femeie’, „A naibii de sirenă ești…. dar cred că știi”, „CEști superbă și pe dinăuntru și pe dinafară’, „Ca o zeiță”, „Ești absolut superbă! Ai tot respectul și admirația mea pentru totdeauna, „perfectă”, „Ce cadru”, „Zici că ești sirenă! Dumnezeu a fost foarte generos cu tine”, au complimentat-o internauții pe Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cucelebrul sportiv austraic Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Citește și: EXCLUSIV / Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă de la Montreal. Jucătoarea a părăsit terenul în scaun cu rotile

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/imaginea-topless-cu-mihaela-radulescu-care-dat-gata-pe-admiratori-dumnezeu-fost-foarte-generos-cu-tine-2358184

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata