Ilinca Vandici a strâns trei salarii să-și cumpere primul parfum

0 45


Ilinca Vandici și-a dorit să fie independentă financiar încă de la o vârstă fragedă, așa că imediat ce a împlinit 18 ani și-a căutat un job în televiziune. Norocul i-a surâs și la 20 de ani avea deja propria emisiune de lifestyle, deci și un salariu stabil.

Totuși primii bani nu au fost tocmai mulți, căci, după cum singură declară, a avut nevoie să muncească mai multe luni pentru a-și cumpăra unul de brand. „Am avut primul parfum de firmă, unul scump, „Eau des merveilles”. Ăsta a fost parfumul de care m-am îndrăgostit la vremea respectivă, adică acum mulți ani, și pe care l-am folosit vreo trei ani dacă nu mă înșel, în fiecare zi. După care m-am plictisit și am trecut și la altceva, dar ăsta a fost primul parfum pe care eu mi l-am cumpărat din banii mei”, ne-a povestit Vandici, care-și amintește și acum câți bani dădea la vremea respectivă pe parfum.

„Adevărat că dădeam foarte mulți bani pe el. Știu și cât costa. În banii actuali costa vreo 400 de lei, cam așa costa la vremea respectivă. Atunci apreciam cu adevărat valoarea. Îmi dădeam două trei fâsuri și era perfect. Acum o sticlă de parfum nu știu dacă îmi ajunge două săptămâni”.

Ilinca Vandici a strâns trei salarii să-și cumpere primul parfum

În momentul de față, nu doar că are o colecție impresionantă de parfumuri, pe care și le cumpără singură, dar primește destule, cele mai multe de la soțul ei, Andrei. „Mie îmi place să primesc cadou parfum pentru că îmi place în general să încerc lucruri noi, arome noi și atunci apreciez când cineva îmi dă un parfum pe care nu-l cunosc, dar întotdeauna parfumurile pe care le folosesc în mod regulat mi le iau eu sau soțul pentru că el știe ce folosesc. Îmi place să primesc cu toate că se spune în codul bunelor maniere că nu e frumos să oferi unei femei și nici unui bărbat, de ziua lui, parfum, deodorant pentru că îl jignești, ține de îngrijirea personală”, a mai completat prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Ela Crăciun vorbește deschis despre sarcina la femeile de peste 35 de ani. „Vârsta cumva își spune cuvântul”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/video-exclusiv-ilinca-vandici-strans-trei-salarii-sa-si-cumpere-primul-parfum-de-brand-acum-o-sticla-nu-stiu-daca-imi-ajunge-doua-saptamani-2257119

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata