Ilie Năstase a câștigat primul proces cu Poliția Rutieră

0 9

Citește discuţiile purtate înainte de încătuşare şi ce spune fostul jucător de tenis despre incident. Imediat dupa acest moment, chiar dacă a renunțat la condus mașina, Năstase și-a căutat dreptatea în justiție și, astfel, a deschis mai multe acțiuni în instanță.

Vreau să le mulţumesc poliţiştilor, pentru că astfel o să fiu în formă la picioare. E sănătos. Nu mai am nevoie nici de maşină, nici de scuter.O să-mi iau o tricicletă’, declara Năstase, acid, imediat după incident.

Recent, a înregistrat o primă victorie, după ce magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au admis modificarea unuia dintre procesele verbale pe care oamenii legii le-au întocmit în urmă cu câteva luni și astfel sancțiunea pe care fostul sportiv a primit-o se transformă într-un simplu avertisment.

‘Soluția pe scurt: Admite, în parte, plângerea contravențională. Modifică procesul-verbal de contravenție seria PBY nr. 0173004 din data de 16.05.2018, încheiat de intimată, în sensul înlocuirii sancțiunii amenzii aplicate prin actul atacat, cu sancțiunea avertismentului. Atrage atenția petentului asupra pericolului social al faptei săvârșite și îi recomandă să respecte dispozițiile legale. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București’, se arată în decizia magistraților, citată de cancan.ro.

Surse judiciare au povestit, pentru Libertatea, ce comportament a avut fostul jucător de tenis când a fost oprit în urmă cu șapte luni, de către agenţii de la Brigada Rutieră a Capitalei pentru un control de rutină, în apropierea Ambasadei Chinei. Ilie Năstase s-a ‘năpustit’ cu vorbe grele asupra poliţiştilor care au îndrăznit să-l tragă pe dreapta. Citește incidentul cu Ilie Năstase în trafic, povestit de agentul care l-a oprit prima dată.

Citește și… Detaliul care a făcut diferența între viață și moarte, în cazul lui Florin Busuioc. „A contat enorm”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/justitie/ilie-nastase-a-castigat-primul-proces-cu-politia-rutiera-2447983

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata