HAJDUK SPLIT – FCSB 0-0 // Semnal de alarmă al eroului Bălgrădean: „Schimbați-l până la retur!”

0 26


Vineri, 10 August, 00:11

HAJDUK SPLIT – FCSB 0-0 // Cristian Bălgrădean, 30 de ani, poate fi considerat eroul celor de la FCSB în turul cu Hajduk, încheiat 0-0. Portarul roș-albaștrilor a intervenit miraculos la lovitura de cap a lui Said din minutul 90.


 Vezi AICI FOTO de la meci
FCSB – Hajduk e joi, 16 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Viitorul adversar se va decide din câștigătoarea „dublei” Rapid Viena – Slovan Bratislava.

La finalul meciului, „Pufi” a declarat că pe steliștii trebuie să-i mulțumească remiza de la Split și a trans un semnal de alarmă cu privire la starea gazonului de pe Arena Națională.

„E bine că nu am luat gol. Șansele sunt 50-50, Hajduk are o echipă foarte bună, cu talie. Și noi am avut ocaziile noastre, dar cred că acest rezultat e echitabil. Am avut o ocazie mare în final, dar poate că ar trebui să ne mulțumim cu 0-0.

Și la București, la fel ca aici, e un gazon rău, să sperăm că terenul se va schimba până la retur„, a declarat Bălgrădean, la PRO X.

Vezi și: https://www.gsp.ro/international/europa-league/hajduk-split-fcsb-0-0-semnal-de-alarma-al-eroului-balgradean-schimbati-l-pana-la-retur-545912.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata