Gestul făcut de Ionela Prodan la căpătâiul Ilenei Ciuculete, în urmă cu un an

0 36

Gestul făcut de Ionela Prodan la căpătâiul Ilenei Ciuculete, în urmă cu un an, a fost unul cutremurător. În 2017, Ionela Prodan a plâns la căpătâiul colegei ale, care s-a stins din viaţă din cauza unei boli necruţătoare.

Ionelei Prodan nu i-a venit să creadă când a aflat că Ileana Ciuculete a murit, răpua de o boală gravă.

Mă rog să nu fie adevărat! O cunosc de când eram copil! Sunt în ŞOC, sper să fie o glumă proastă, Ileana Ciuculete era femeie puternică, ea nu a fost bolnavă nici măcar o secundă. O cunosc de când era un copilaş, avea 16-17-18 ani şi era deja vedetă, am cântat împreună de nenumărate ori. Nu am mai vorbit de câteva săptămâni, dar nu cred că poate fi adevărat, nu mi-a spus nimic”, spunea Ionela Prodan, sfâşiată de durere.

La biserică, la priveghiul Ilenei Ciuculete, Ionela Prodan a venit cu un buchet de flori. În momentul în care a intrat în biserică, emoţiile şi durerea au copleşit-o, iar cântăreaţa a sărutat crucea care o veghează acum pe Ileana Ciuculete, lăsându-i pe cei din jur fără cuvinte, scria cancan.ro, anul trecut.

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Anamaria Prodan, pe Facebook. Anamaria Prodan a publicat un meaj sfâşietor după moartea Ionelei Prodan.

La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

FOTO: cancan.roSursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/gestul-facut-de-ionela-prodan-la-capataiul-ilenei-ciuculete-urma-cu-un-2218701

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata