Gestul făcut de Delia în fața preotului, la botezul nepoatei sale

0 37


Gestul făcut de Delia în fața preotului, la botezul nepoatei sale. Deși părintele începuse slujba, artista a uitat să își închidă telefonul, care a și început să sune de altfel. Vedeta s-a scuzat și i-a zâmbit cu subînțeles surorii ei, Oana.

Micuța Jessica a fost creștinată diminică, 15 aprilie, la o biserică din zona Dorobanți din Capitală. Oana Matache și soțul ei au fost extrem de emoționați în cea mai importantă zi din viața lor.

La un moment dat, în timpul slujbei, nașa Delia a fost pusă într-o sitație neplăcută, când în timpul slujbei, telefonul ei a început să sune.

Duminica aceasta, Oana Matache și soțul ei și-au botezat fetița, pe Jessica. Alături de cei doi au cele mai importante persoane din viața lor. Oana Matache și soțul ei au ajuns la biserică însoțiți de Delia și Răzvan, care sunt și nașii acestora. “Este foarte bine. Suntem nerăbdători să terminăm repede, că ne așteaptă preotul. Este foarte bine”, a spus Oana Matache care își ținea micuța în brațe. Jessica a purtat o rochiță albă, în timp ce mama ei a strălucit într-o rochie lungă si decoltată ce i-a pus în valoare silueta perfectă.

Citește și

Totul despre incidentele de la Steaua – Rapid. Zeci de răniți după bătăile de pe Arena Națională, reținuți, evacuați / GALERIE FOTO



Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/gestul-facut-de-delia-fata-preotului-la-botezul-nepoatei-sale-2216970

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata