GALERIE FOTO Impecabili! Sepsi face instrucție la Chiajna, câștigă cu 3-0 și egalează FCSB în fruntea Ligii 1

0 20

Articol de — Vlad Nedelea Vineri, 14 Septembrie

Sepsi Sfântu Gheorghe nu e spectaculoasă, nu e echipa care să-ți dea goluri cât pentru 5 meciuri în 90 de minute, dar e definiția organizării, a echipei căreia greu îi dai gol și care până la urmă dă lovitura.

Asta nu s-a întâmplat și la Chiajna, unde Concordia, aflată în plină criză, n-avea voie să facă încă un pas greșit. Sepsi a avut 15 minute pe final perfecte și a marcat 3 goluri, adică jumătate din câte reușise în precedentele 7 meciuri.

Fără să impresioneze, lăsându-se mai degrabă presată, asta și din cauza suprafeței de joc, pe care Concordia era clar mai obișnuită.

Uciși în 15 minute! 

N-a fost suficient, de fapt ăsta a fost singurul avantaj al gazdelor. Sclipitorul Tandia a avut nevoie de o singură șansă, completată cu puțin noroc. Scăpat în 16 metri advers, l-a întors scurt pe Nivaldo, a șutat puternic, iar Matei a deviat, involuntar, în proprie poartă (75).

Șapte minute mai târziu, o nou contraatac orchestrat perfect, l-a adus pe Nouvier față în față cu tânărul Costache. Scăriță fără greșeală și era 2-0. S-a făcut 3-0 în prelungiri, când Tandia a marcat din nou, simplu, la colțul lung, după o nouă greșeală în apărarea gazdelor.

A fost a 3-a înfrângere consecutivă pentru Chiajna, cu același scor, 0-3. Iar situația echipei lui Ionuț Badea e tot mai grea. Sepsi în schimb a egalat FCSB, are 14 puncte, în condițiile în care a jucat 5 meciuri în deplasare în primele 8 etape. A primit doar 4 goluri, iar pe teren propriu are maximum de puncte.

***

FINAL CHIAJNA – SEPSI 0-3 (Tandia 75, 90+1, Nouvier 82)

VEZI AICI LIVETEXT PARTIDA!

Echipele de start: 

Chiajna: Costache – G. Matei, Marc, Leca, Nivaldo – Gorobsov, Prepeliță, Bucșa – Grădinaru, Batin, Bawab
Rezerve: Greab, Ivanovici, Cristescu, Bărboianu, Albu, Fota, Guessan

Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovici, Sato – Velev, Vașvari – Nouvier, Fulop, Drăghici – Tandia
Rezerve: Fejer, Karnitski, Dodoi, Prosser, Hamed, Ursu, Simonovski

***
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/galerie-foto-impecabili-sepsi-face-instructie-la-chiajna-castiga-cu-3-0-si-egaleaza-fcsb-in-fruntea-ligii-1-548236.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata