GALERIE FOTO Imaginile suferinței după meciul Hajduk

0 15

Articol de — Cristi Preda (foto) Vineri, 10 August, 09:44

Hajduk Split și FCSB au remizat în prima manșă din turul 3 preliminar din Europa League, scor 0-0, pe un teren foarte greu și cu niște croați extrem de duri.

FCSB a ieșit cu doi jucători accidentați după meciul de aseară. Momcilovici a făcut o întindere înainte de pauza meciului, iar Bălașa s-a ales cu o entorsă.

Dennis Man, Florin Tănase și ceilalți jucători din ofensiva românilor au avut și ei de suferit din cauza durității fundașilor adverși, care nu s-au ferit să-i lovească pe adversari în nenumărate rânduri cu cotul în cap, în gât sau pe unde nimereau.

40 de faulturi au fost făcute în meciul de la Split, un număr foarte mare pentru un meci de fotbal; de exemplu, la Leipzig – Craiova s-au comis numai 19

Citește și:  Becali l-a făcut să ajungă printre cei mai buni » Doi jucători de la FCSB au fost cei mai slabi de pe terenhttps://www.gsp.ro/international/europa-league/galerie-foto-imaginile-suferintei-dupa-meciul-hajduk-fcsb-doi-stelisti-au-iesit-purtati-pe-brate-de-pe-teren-numar-record-de-faulturi-545925.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata