Gabriela Cristea, sărbătorită de ziua numelui, în direct la tv

0 17

„Era să întârzii, era să nu mai vin, că m-am întâlnit cu cineva aici, afară. Mă trezesc azi-noapte pe la vreo 3 așa, ca omul, știți voi și mă uit la ceas, chioară așa, în telefon și văd 26 de mesaj. Zic: mă băiatule, a căzut Guvernul! Și văd acolo: La mulți ani, la mulți ani!

M-aș duce să mănânc cu soțul meu și cu fata, dar nu pot, că ei sunt deja la restaurant. Dacă sunt un pic mai veselă, să știți că nu am nimic. Doar am primit astăzi o cutie de bomboane cu lichior de cireșe și m-am cinstit și eu. Mi se trage de la bomboane, fraților! Să fie primit!’ a spus Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi’.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinți pentru a doua oară, în primăvara anului viitor. Prezentatoarea tv a făcut declarații emoționante în cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, unde a povestit despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Mai mult, vedeta a vorbit și despre cum a aflat că este din nou însărcinată.

Citește și

VIDEO/Un caz social prezentat de Libertatea a avut ecou! Bătrânul care nu mai putea mânca, ajutat de un stomatolog. „În maximum o lună o să-i putem reda zâmbetul!”

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/gabriela-cristea-sarbatorita-de-ziua-numelui-direct-la-tv-2448890

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata