Gabi Cristea și Tavi Clonda sunt eclipsați de fiica lor! «Invitațiile în emisiuni sunt pentru Victoria»

0 9


Viața Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda s-a schimbat radical de când a venit pe lume micuța Victoria. Fetița a devenit centrul universului lor și ambii se ocupă îndeaproape de creșterea și educația ei. Iar ei își fac timp pentru dese ieșiri în parc și alte mici distracții, în trei. Copila e frumușică foc, iar părinții ei i-au deschis deja și un canal de YouTube, unde postează cele mai frumoase momente.

 

Mai mult, micuța, care recent a împlinit un anișor, a început deja să-i eclipseze.

Acum ea e cerută la emisiuni și la evenimente. Primim invitații pentru ea’, spune mândru tăticul Victoriei, Tavi Clonda.

Acesta recunoaște că micuța are ochii soției, exact așa cum și-a dorit, dar seamănă și cu el.

Are și trăsăturile mele’, s-a mândrit el!

Artistul a mai spus că fiica sa a fost tare cumințică încă de când s-a născut. Doarme noaptea și nu au avut probleme cu ea în primele luni de viață. Cum ambii părinți au un program încărcat, și-au propus să găsească o bonă pentru copila lor, dar doar după o selecție riguroasă, pentru a fi siguri că micuța rămâne pe mâini bune.

Mai vor un copil

Gabi și Tavi locuiesc în casa visurilor lor, pe care și-au construit-o exact cum au dorit. Este o vilă cu multe camere, gândită cel puțin pentru doi copii. Ei nu ascund faptul că și-ar mai dori un frățior sau o surioară pentru micuța Victoria.

CITEȘTE ȘI:

Video EXCLUSIV/ Moment inedit la botez. Ursitoare atipice pentru băiețelul lui Cornel Păsat: un medic, un fost angajat al Legiunii Străine și-un controlor de trafic aerian

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/gabi-cristea-si-tavi-clonda-sunt-eclipsati-de-fiica-lor-invitatiile-emisiuni-sunt-pentru-victoria-2420108

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata