Fuego a postat pe Facebook un îndemn pentru fani

0 4


Redăm integral mesajul publicat de Fuego pe pagina de Facebook:

Repetițiile sunt, fără doar și poate, cele mai importante în economia oricărei acțiuni întreprinse. Orice am face pe lumea aceasta, avem nevoie de atenție și de seriozitate. În fond, de asta ține și calitatea muncii noastre și felul în care ne creem imaginea în fața celorlalți, indiferent de profesiile noastre.

Nu poți lăsa nimic la voia întâmplării și chiar dacă cele mai frumoase momente sunt cele spontane, cele în care e necesar să luăm decizii de moment, trebuie să fim asumați și să dăm dovadă că profesionalismul nu ține de felul în care-l prezentăm noi, de talent sau măriri, ci de muncă, temeinicie și acel strop de bucurie pus în ceea ce vrei să duci la bun sfârșit! Iubiți ce faceți, încercați să fiți cei mai buni și să arătați tuturor că voi sunteți centrul universului vostru, cu maximă seriozitate și implicare! Vă doresc zi de vis, cu amintiri de neuitat!

Pasiunea pentru muzică îi ocupă lui Fuego aproape tot timpul pe care îl are.Recent el a ajutat-o pe Marina Florea să retrăiască pe scenă o a doua tinerețe.

VIDEO/ Gabriela Cristea și Tavi Clonda se opresc după cel de-al doilea copil. „Nu m-aș hazarda la al treilea”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/fuego-a-postat-pe-facebook-un-indemn-pentru-fani-2450220

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata