Fostul soț al Israelei Vodovoz rupe tăcerea cu privire la averea afaceristei

0 34

 Fostul soț al Israelei Vodovoz rupe tăcerea cu privire la averea afaceristei. Acesta a recunoscut că nu a fost niciodată interesat de banii soției lui.

Israela Vodovoz a murit pe 9 martie. Israela a fost găsită moartă, în locuinţa ei, după ce timp de câteva zile, nimeni nu mai ştia nimic de ea.

“Nu știu care este averea Israelei. Nu m-a interesat niciodată. Nu cred că sunt fericitul moștenitor. N-am de unde să știu (n.r. dacă era bogată). Pe mine nu m-a interesat ce fel de persoană era în România. După ce am venit în țară și am văzut că e persoană media, am zis să mergem mai departe. Dacă eu eram vânător de averi, acum vorbeam de puțin mai sus. Vorbesc mai multe limbi. Merg cursiv pe patru. Acum, nu mă ocup cu nimic în Spania. Trăiesc cu vorbe,” a spus Liviu Arteni, la Acces Direct.

Citește și

FOTO| Cum s-a schimbat Ionela Prodan în ultimul an. Incredibil cum a arătat înainte să moarăSursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/fostul-sot-al-israelei-vodovoz-rupe-tacerea-cu-privire-la-averea-afaceristei-2218879

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata