Fiii celui mai notoriu traficant de droguri au inceput sa vaneze martorii! Scene socante la procesul lui El Chapo – www.sport.ro

0 8El Chapo conduce un imperiu de 9 miliarde dolari.


Procesul celui mai mare traficant de droguri din istorie a inceput in New York. Acesta este acuzat de zeci de crime, de conducerea unui imperiu al drogurilor si de foarte multe infractiuni, la care, culmea, a pledat nevinovat.


El Chapo incearca sa scape fara o pedeapsa prea aspra, si apeleaza la toate metodele pentru a reusi. Principala tactica a traficantului a devenit intimidarea martorilor, si chiar uciderea acestora.


Fiii lui El Chapo sunt inca in libertate si au inceput o adevarata campanie de vanare a martorilor prezenti in acest proces, si a caror identitate se stie. Judecatorul care se ocupa de caz a ordonat relocarea martorilor si a familiilor acestora, pentru a scapa de violentele interlopilor.


Anuntul a starnit rumoare in sala de judecata, avocatul lui El Chapo acuzand procurorii ca incearca sa ii strice imaginea clientului sau, insa judecatorul a motivat prin faptul ca „exista informatii ca cei din cartelul Sinaloa cauta martorii implicati in proces, iar acestia au resursele si indemanarea necesare sa recurga la violente”.

https://www.sport.ro/virale/fiii-celui-mai-notoriu-traficant-de-droguri-au-inceput-sa-vaneze-martorii-scene-socante-la-procesul-lui.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata