Fiica Andreei Esca și iubitul ei fac declarații despre relația lor. Ce amănunte au oferit Alexia și Mario Fresh

0 40


Alexia, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram, are o relație cu Mario Fresh, pe numele său real Mario Gălățeanu.

Cei doi au acordat un interviu pentru emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, în care au făcut declarații despre povestea lor de iubire. În iulie, Alexia și Mario aniversează doi ani de relație.

“Nu prea ne certăm şi chiar dacă ne certăm suntem lucruri de astea mărunte. Pe 30 iulie facem 2 ani. O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră  pentru că vom scăpa de BAC”, a afirmat Mario Fresh.

“Eu am luat stilul de la mama și tata. Încerc să iau ce e mai bun de la ei. se cunosc de la 15 ani, de 16 ani au o relație, la 20 de ani s-au căsătorit”, a afirmat Mario Fresh.

Iubita sa, Alexia, fiica Andreei Esca, l-a completat: “Mi-aș dori să fie exact aceeași poveste și la noi”.

Citește și: GALERIE FOTO/Povestea unui altfel de sat. Giulia de Dolhasca, locul unde romii ursari trăiesc ca acum 100 de ani

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/fiica-andreei-esca-si-iubitul-ei-fac-declaratii-despre-relatia-lor-ce-amanunte-au-oferit-alexia-si-mario-fresh-2256463

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata