EXCLUSIV ACS Poli vrea să depună plângere penală împotriva lui Colțescu! Reacția conducerii bănățenilor

0 30


Articol de — Vlad Nedelea Joi, 07 Iunie, 09:18

ACS Poli caută termenii legali de a depune plângere penală împotriva arbitrului Sebastian Colțescu, care a acordat un penalty eronat celor de la Voluntari pe finalul meciului cu Juventus, scor 2-2. Golul venit în urma acestei lovituri de pedeapsă a salvat-o pe Voluntari de la retrogradare, iar președintele lui ACS Poli, Radu Birlică, a anunțat ce planuri au cei de la Timișoara. 

„Anul acesta s-a dorit ca retrogradarea să fie decisă de arbitri, nu pe teren. Ne dorim ca în viitor lucrurile să fie corecte. Este jenant ceea ce s-a întâmplat la Voluntari. Studiem împreună cu anumiți avocați să facem plângere penală împotriva lui Sebastian Colțescu.

Sperăm să existe cadrul legal să facem plângere penală împotriva lui. Ok, ne asumăm eșecul, dar ceea ce s-a întâmplat în ultimele etape nu e în regulă. Păi să ne uităm la comentariile oamenilor abilitați să vorbească de arbitraj.

Domnul Porumboiu, Crăciunescu, oameni care au o competență în a vorbi despre arbitraj, toți s-au pus de acord că nu a fost în regulă. Ne gândim foarte bine, vom lua o decizie zilele viitoare. I-am anunțat verbal și pe secretarul general al FRF și pe domnul Deaconu despre demersul pe care îl facem.

Dacă s-a ajuns ca arbitrajul românesc să fie condus de un grec, atunci oameni care bagă bani în fotbal, cum sunt Gigi Becali și alți patroni, au perfectă dreptate să nu fie de acord cu asta și când cer ca fotbalul românesc să fie condus de români. Mai ales că avem oameni competenți, fără interese”, a zis președintele lui ACS Poli, Radu Birlică, pentru GSP.RO. 

Penalty eronat în minutul 88! 

Revolta bănățenilor a pornit de la eroarea lui Sebastian Colțescu din finalul meciului dintre Juventus și Voluntari, scor 2-2.

Echipa lui Marius Baciu conducea în minutul 88, însă arbitrul a dicatat un penalty eronat, din care Cernat a egalat, punct care a salvat-o pe Voluntari de la retrogradarea directă.

Cernat a pătruns în careu, a centrat, iar mingea l-a lovit în coaste pe Robert Bogdan, fotbalistul celor de la Juventus, însă Colțescu a dictat penalty. Reluările au demonstrat că arbitrul s-a înșelat, iar specialiștii susțin și ei același lucru.https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-acs-poli-vrea-sa-depuna-plangere-penala-impotriva-lui-coltescu-reactia-conducerii-banatenilor-541238.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata