Exatlon, 1 noiembrie. Cosmin Cernat le-a dat vestea tristă concurenților

0 6

Exatlon România a jucat azi cu Exatlon Mexic. Cosmin le-a propus concurenților să îi aducă un omagiu lui Ilie Balaci. Cei mai afectați au fost foștii fotbaliști Cristi Pulhac și Giani Kiriță, care știu ce-a însemnat Ilie Balaci în fotbalul românesc.

„Să fie omagiul nostru”

„Finalul acestei ceremonii este un pic diferit. Voi sunteți aici de foarte multă vreme, nu aveți informații, nu aveți acces la nimic. În ultimele zile a plecat dintre noi un mare fotbalist. Este o fotografie uluitoare, este o fotografie extraordinară, în care, la căpătâiul lui Gheorghe Hagi sărută fotografia. Gheorghe Hagi sărută fotografia lui Ilie Balaci.

Ilie Balaci, omul care a îmbrăcat tricoul echipei naționale, omul alături de care Nicolae Dobrin și de Gică Hagi este între cei mai mari trei fotbaliști români, nu mai e. Am rămas doar cu Hagi.

Astăzi când o să mergeți la start, o să vă rog să vă gândiți și la Iliuță Balaci, și la Nicolae Dobrin, dar și la cel care încă e alături de noi, Gică Hagi. Să fie omagiul nostru pentru Ilie Balaci!”, a zis Cosmin Cernat.

EXCLUSIV/ Regina blănurilor îşi prezintă regatul! Imagini în premieră din atelierul Florei Năstase! | VIDEO

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/cosmin-cernat-i-a-socat-pe-concurentii-de-la-exatlon-2442318

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata