EUROPA LEAGUE // VIDEO Imagini TERIBILE la partida dintre Sturm Graz și AEK Larnaca! Un fan a făcut KO arbitrul și l-a umplut de sânge

0 26


Vineri, 10 August, 00:22

Sturm Graz a pierdut partida cu AEK Larnaca, scor 0-2. Meciul a fost întrerupt 30 de minute după ce un fan a lovit unul dintre tușieri ăn cap cu o cutie de bere.

Fanii de pe Liebenauer Stadium din Graz au fost martorii unor momente teribile. Arbitrul tușier de pe partea băncilor de rezerve s-a prăbușit în agonie după ce o cutie plină cu bere l-a lovit direct cap. Medicii au fost nevoiți să intervină de urgență pentru a stopa sângerarea arbitrului suedez.

Oficialii clublui austriac au reacționat imediat într-un comunicat în care dezavuează comportanentul fanilor: „Aceste lucruri umbresc reputația fotbalului și mai ales a clubului nostru. Am încercat întotdeauna să vedem acest evenimente ca pe o sărbătoare. Fair-play-ul este o prioritate pentru noi. Regretăm și ne cerem scuze că am dezamăgit o lume întreagă!”.

Imaginile sunt la 8:43

Vezi și: Cosmin Moți, gol decisiv în victoria lui Ludogoreț! Cum s-au descurcat Tamaș și Nedelcearuhttps://www.gsp.ro/international/euro-2016/europa-league-video-imagini-teribile-la-partida-dintre-sturm-graz-si-aek-larnaca-un-fan-a-facut-ko-arbitrul-si-l-a-umplut-de-sange-545913.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata